Evenemang

2011
31 Juli - Sahlberg´s  Skönt gitarrspel och tre stämmor
 
Dan-Erik Sahlberg med döttrarna Kajsa och Edith.

Framträdandet på GyllenGården bestod av en blandning av gamla fina låtar och nyskrivna sånger av Dan-Erik.
De egna sångerna hade både kraft och känsla och gav med sin beskrivning av mänskliga vardagssituationer en personlig närhet mellan artister och publik. När sedan flöjttonerna och stämsången fått publiken på extra gott humör fick de avslutande sångerna ett härligt gensvar. 

Efter allsång och extranummer gick åhörarna hem i sommarkvällen, med en skön känsla av avspändhet och glädje.
/HW

  17 Juli  -  "Bland skrattgropar och surpuppor"
                    Jenny Wåhlander med bandet "Mr Pete"

 
Jenny Wåhlander invigde Gyllengårdens "Sommarrum" med att tillsammans med sitt band Mr Pete bjuda på en strålande musikalisk berättelse. Jenny bjöd på  sig själv och sin fina sång med en enastående närvaro.
Bandet bestod av Peter Tikkanen, pianist och kapellmästare, Fredrik Landh och Clas Olofsson, alla mycket välmeriterade som musiker o producenter.
/HW


 
 ”Jenny Wåhlander Bland Skrattgropar & Surpuppor” är en föreställning som vänder sig till den breda målgruppen 20-100 år. Jenny som har en mångårig erfarenhet av underhållning från både scen, radio och tv bjuder på sitt karakteristiska sätt publiken på stor variation. Glädje och allvar, moget och omoget, hjärta och smärta, skratt och kanske eftertänksamhet."
 
 

10 Juli  - Hasse "Kvinnaböske" Andersson
   

­­­Hasse "Kvinnaböske" Andersson blev den förste att spela på Gyllengården. En av de finaste kvällarna sommaren 2011 steg han upp på scenen. Förutom alla rosor var gården fylld av förväntansfulla människor. Hasse gjorde ingen besviken. Tillsammans med publiken och hustru Monika gjorde han kvällen till en upplevelse att minnas.

Hasse sjöng många av sina gamla låtar blandat med berättelser från sin långa karriär. Han avslutade kvällen som sig bör med "Änglahund" men till några i publikens stora glädje avrundade han med en gammal rockstänkare "Kung Ola". Jublet ville aldrig sluta. Tack Hasse och välkommen tillbaka.
/HW

 

Österlengymnasiets sångkör underhöll på Gyllengården vid Österlen lyser 2011.


Stort tack till de artister som haft vänligheten att komma till oss på GyllenGården  - och till publiken som kommit och visat entusiasm och glädje!

 

« Tillbaka till Erbjudanden